+31722020128 info@blokker-ict.nl

Centrale e-mailhandtekening

“Breng je e-mailhandtekeningen naar een hoger niveau met Exclaimer! Ontgrendel de kracht van consistente branding en professionele communicatie voor je hele team. Ontdek vandaag nog hoe Exclaimer jouw e-mailhandtekeningen kan transformeren en je bedrijf naar nieuwe hoogten kan tillen.”

“Ontdek de kracht van Exclaimer voor al je e-mail handtekeningbehoeften! Met onze gebruiksvriendelijke tools en professionele sjablonen, creëer je moeiteloos consistente en indrukwekkende handtekeningen voor je hele bedrijf. Bespaar tijd, versterk je merk en maak elke e-mail een kans om indruk te maken. Ontdek vandaag nog wat Exclaimer voor jou kan betekenen!”

 

Waarom kiezen voor een centrale handtekening van Exclaimer.

Exclaimer biedt tal van voordelen voor het beheren van e-mailhandtekeningen, waaronder:

  1. Uniformiteit: Met Exclaimer kun je consistente en professionele handtekeningen creëren voor alle gebruikers binnen je organisatie, waardoor een uniforme uitstraling wordt gegarandeerd.
  2. Merkconsistentie: Je kunt eenvoudig je merkidentiteit handhaven door aangepaste sjablonen te maken die passen bij je huisstijl, met logo’s, kleuren en lettertypen die overeenkomen met je merk.
  3. Juridische naleving: Zorg ervoor dat alle e-mailhandtekeningen voldoen aan wettelijke vereisten en richtlijnen, zoals disclaimers, juridische verklaringen of privacybeleid, om te voldoen aan regelgeving zoals de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).
  4. Tijd- en kostenbesparing: Automatiseer het proces van het maken en beheren van e-mailhandtekeningen, wat tijd bespaart voor IT-beheerders en de consistentie van handtekeningen waarborgt zonder handmatige tussenkomst.
  5. Flexibiliteit en controle: Exclaimer biedt geavanceerde functies voor het personaliseren van handtekeningen op basis van gebruikersattributen, zoals afdeling, functietitel of locatie, waardoor je flexibiliteit hebt bij het aanpassen van handtekeningen aan verschillende gebruikersgroepen.

Kortom, door Exclaimer te gebruiken, kun je efficiëntie, consistentie en naleving bereiken in al je e-mailcommunicatie, wat resulteert in een professionele uitstraling en betere merkperceptie.

Hoe BlokkerICT jou bedrijf helpt

Wij begrijpen dat niet iedereen thuis is in de wereld van de technologie.

Daarom gaat BlokkerICT net even verder om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf de tools heeft om beter en sneller te werken.

Blokker ICT ondersteunt verschillende cloudoplossingen, waaronder Microsoft365, en passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie aan.

%

Uniforme uitingen

%

Verbetering van de marketing

%

Beheersbaarheid