+31722020128 info@blokker-ict.nl

E-mailbeveiliging met Proofpoint

Waarom kiezen voor E-mailbeveiliging?

BlokkerICT is jouw vertrouwde partner voor geavanceerde e-mailbeveiliging. In een digitale wereld waarin cyberdreigingen constant evolueren, begrijpen wij hoe belangrijk het is om je bedrijfscommunicatie en gegevens te beschermen.
Daarom bieden wij Proofpoint aan, een betrouwbare oplossing die je de gemoedsrust en beveiliging geeft die je nodig hebt.

Met Proofpoint zorgen we ervoor dat je e-mails grondig worden gecontroleerd op verdachte links, bijlagen en andere potentiële bedreigingen voordat ze je inbox bereiken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het per ongeluk openen van gevaarlijke e-mails.

Daarnaast bieden we real-time threat intelligence, geavanceerde phishing bescherming, data loss prevention (DLP), inzicht in bedreigingen en ondersteuning voor compliance en regelgeving.

Bij BlokkerICT begrijpen we dat beveiliging meer is dan alleen technologie. Wij gaan verder dan andere aanbieders om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf veilig blijft. Onze oplossingen zijn specifiek afgestemd op de behoeften van jouw organisatie, inclusief ondersteuning voor e-mailplatforms zoals Microsoft Office 365. Kies voor BlokkerICT en bescherm je bedrijf tegen alle dreigingen van vandaag de dag.

Welke bedreigingen zijn er voor e-mail?

E-mail is een essentieel communicatiemiddel geworden, maar het brengt ook diverse bedreigingen met zich mee.

Bij BlokkerICT begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijfscommunicatie en gegevens te beschermen tegen deze dreigingen.

Met onze geavanceerde e-mailbeveiliging van Proofpoint ben je beschermd tegen phishing, malware, datalekken en andere e-maildreigingen.

Wij zorgen ervoor dat al je e-mails grondig worden gecontroleerd op verdachte links, bijlagen en andere potentiële bedreigingen, voordat ze je inbox bereiken.

Geen zorgen meer over het per ongeluk openen van gevaarlijke e-mails. Daarnaast bieden we real-time threat intelligence, geavanceerde phishing bescherming, data loss prevention (DLP), inzicht in bedreigingen en ondersteuning voor compliance en regelgeving.

Kies voor Proofpoint en bescherm je bedrijf tegen de toenemende gevaren van ongewenste e-mail.

Kan ik ook mijn personeel meer inzicht geven wat ongewenste email is met Proofpoint?

Met Proofpoint’s e-mailbeveiligingsoplossingen, bevat PhishAlarm-tool.
Deze tool stelt organisaties in staat om interne phishing-simulaties uit te voeren, waarbij ze valse phishing-e-mails naar medewerkers sturen om hun reacties te testen.
Het doel is om het bewustzijn van medewerkers over phishingaanvallen te vergroten en hen te helpen verdachte e-mails te identificeren en te rapporteren.

Dergelijke praktijken zijn nuttig om de bewustwording van medewerkers te vergroten en de algehele beveiliging van de organisatie te verbeteren. Door medewerkers te trainen om verdachte e-mails te herkennen en te rapporteren, kan een organisatie het risico van succesvolle phishingaanvallen aanzienlijk verminderen.

Wat zijn de kosten van Proofpoint

De kosten van Proofpoint’s e-mailbeveiligingsoplossingen kunnen sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de organisatie, de specifieke behoeften van de klant, de gekozen functionaliteit en eventuele aanvullende diensten of ondersteuning die nodig zijn.

Proofpoint biedt meestal op maat gemaakte prijzen op basis van de specifieke vereisten van elke klant. Om een nauwkeurige prijsopgave te krijgen, is het meestal nodig om rechtstreeks contact op te nemen met BlokkerICT.
Wij kunnen dan een offerte op maat maken op basis van de behoeften en omvang van de organisatie, evenals eventuele extra services die nodig zijn.

Proofpoint kan worden beschouwd als een premium oplossing op het gebied van e-mailbeveiliging, wat betekent dat de kosten vaak hoger liggen dan bij sommige andere aanbieders. Dit komt omdat Proofpoint geavanceerde functionaliteit biedt en zich richt op uitgebreide bescherming tegen een breed scala aan bedreigingen, waaronder phishing, malware en spam, evenals geavanceerde analyse- en detectiemogelijkheden.

E-mailbeveiliging met Proofpoint door Blokker ICT

Blokker ICT is jouw vertrouwde partner voor geavanceerde e-mailbeveiliging. In een digitale wereld waarin cyberdreigingen constant evolueren, begrijp ik hoe belangrijk het is om je bedrijfscommunicatie en gegevens te beschermen. Proofpoint biedt jou de gemoedsrust en de beveiliging die je nodig hebt om je bedrijf te beschermen tegen phishing, malware, datalekken en andere e-maildreigingen. 

Waarom E-mailbeveiliging met Proofpoint? 

N

Bescherm je Bedrijf

Met Proofpoint zorgen we ervoor dat je e-mails grondig worden gecontroleerd op verdachte links, bijlagen en andere potentiële bedreigingen voordat ze je inbox bereiken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het per ongeluk openen van gevaarlijke e-mails.

N

Real-time Threat Intelligence

Dankzij real-time threat intelligence kunnen we nieuwe en opkomende dreigingen snel identificeren en proactief reageren op de laatste cyberaanvallen. 

N

Geavanceerde Phishing Bescherming

Ons platform bevat geavanceerde technologieën voor het identificeren van phishing-pogingen, waardoor je beschermd blijft tegen geraffineerde aanvallen. 

N

Data Loss Prevention (DLP)

We helpen je gevoelige gegevens te beschermen en voorkomen datalekken door middel van DLP-functies. 

N

Inzicht in Bedreigingen

Gedetailleerde rapporten en analyses stellen je in staat om de dreigingen te begrijpen die je organisatie targeten en welke maatregelen je moet nemen om jezelf beter te beschermen. 

N

Compliance en Regelgeving

Onze oplossing helpt bedrijven te voldoen aan verschillende regelgeving en compliance-vereisten door middel van e-mailarchivering, encryptie en andere beveiligingsfuncties. 

Meer informatie over e-mailbeveiliging?

11 + 15 =

Hoe BlokkerICT je beschermt

Ik begrijp dat beveiliging niet alleen een kwestie is van technologie, maar ook van toewijding en expertise.
Daarom gaa
t BlokkerICT verder dan andere beveiligingsaanbieders om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf veilig blijft.

Blokker ICT ondersteunt verschillende e-mailplatforms, waaronder Microsoft Office 365, en passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie aan

%

Ongewenste e-mail wereldwijd

%

klikpercentage op phishing-e-mails wereldwijd

%

Groei van het risico