+31722020128 info@blokker-ict.nl

E-mailbeveiliging met Proofpoint door Blokker ICT

E-mailbeveiliging met Proofpoint door Blokker ICT

Blokker ICT is jouw vertrouwde partner voor geavanceerde e-mailbeveiliging. In een digitale wereld waarin cyberdreigingen constant evolueren, begrijp ik hoe belangrijk het is om je bedrijfscommunicatie en gegevens te beschermen. Proofpoint biedt jou de gemoedsrust en de beveiliging die je nodig hebt om je bedrijf te beschermen tegen phishing, malware, datalekken en andere e-maildreigingen. 

Waarom E-mailbeveiliging met Proofpoint? 

N

Bescherm je Bedrijf

Met Proofpoint zorgen we ervoor dat je e-mails grondig worden gecontroleerd op verdachte links, bijlagen en andere potentiële bedreigingen voordat ze je inbox bereiken. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over het per ongeluk openen van gevaarlijke e-mails.

N

Real-time Threat Intelligence

Dankzij real-time threat intelligence kunnen we nieuwe en opkomende dreigingen snel identificeren en proactief reageren op de laatste cyberaanvallen. 

N

Geavanceerde Phishing Bescherming

Ons platform bevat geavanceerde technologieën voor het identificeren van phishing-pogingen, waardoor je beschermd blijft tegen geraffineerde aanvallen. 

N

Data Loss Prevention (DLP)

We helpen je gevoelige gegevens te beschermen en voorkomen datalekken door middel van DLP-functies. 

N

Inzicht in Bedreigingen

Gedetailleerde rapporten en analyses stellen je in staat om de dreigingen te begrijpen die je organisatie targeten en welke maatregelen je moet nemen om jezelf beter te beschermen. 

N

Compliance en Regelgeving

Onze oplossing helpt bedrijven te voldoen aan verschillende regelgeving en compliance-vereisten door middel van e-mailarchivering, encryptie en andere beveiligingsfuncties. 

Hoe Blokker ICT je beschermt

Ik begrijp dat beveiliging niet alleen een kwestie is van technologie, maar ook van toewijding en expertise.
Daarom gaa
t Blokker ICT verder dan andere beveiligingsaanbieders om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf veilig blijft.

Blokker ICT ondersteunt verschillende e-mailplatforms, waaronder Microsoft Office 365, en passen onze oplossingen aan de specifieke behoeften van jouw organisatie aan

Waar kunnen wij jou mee helpen?

BlokkerICT Heerhugowaard helpt u met alle uitdagingen en wensen in de wereld van automatisering. Mocht uw opdracht niet bij ons passen dan hebben wij een groot netwerk zodat u bij de juiste persoon uitkomt. 

Vraag een gratis consult gesprek aan van 30min