+31722020128 info@blokker-ict.nl

Website Onderhoud

Website Ondersteuning Pakketten
  • Betrouwbaar en supersnel
  • Ik help jou je website veilig te houden
  • Altijd de laatste updates van je plugins
  • Elke dag een backup
  • Hulp met vindbaarheid website
Informatie aanvragen

Waarom een onderhoudscontract?

 

Er zijn verschillende redenen waarom het afsluiten van een onderhoudscontract voor een website een goed idee kan zijn:

  1. Up-to-date houden van software: Websites zijn gebouwd met verschillende softwarecomponenten, zoals CMS (Content Management System) en plug-ins. Het is belangrijk om deze software up-to-date te houden om de veiligheid en prestaties van de website te waarborgen.

  2. Beveiligingsupdates: Als er beveiligingsproblemen worden ontdekt in de software die uw website gebruikt, moeten er snel updates worden uitgebracht om deze problemen op te lossen. Een onderhoudscontract zorgt ervoor dat deze updates snel worden geïnstalleerd en uw website veilig blijft.

  3. Regelmatige back-ups: Het is belangrijk om regelmatig back-ups van uw website te maken om te voorkomen dat belangrijke gegevens verloren gaan als er iets misgaat. Met een onderhoudscontract wordt er regelmatig een back-up van uw website gemaakt.

  4. Technische ondersteuning: Als u problemen heeft met uw website, is het handig om technische ondersteuning te hebben die u snel en efficiënt kan helpen. Met een onderhoudscontract heeft u toegang tot deze ondersteuning.

  5. Website-optimalisatie: Een onderhoudscontract kan ook website-optimalisatie omvatten, zoals snelheidsoptimalisatie en SEO (zoekmachineoptimalisatie), wat kan bijdragen aan een betere gebruikerservaring en hogere zoekmachine rankings.

Door een onderhoudscontract voor uw website af te sluiten, kunt u er dus voor zorgen dat uw website veilig, up-to-date en optimaal presteert.

%

Websites in onderhoud

Heb je een WordPress website maar weet je naast het plaatsen van teksten niet precies hoe je goed je plugins moet updaten en ervoor moet zorgen dat alles goed blijft draaien? Geen probleem laat dat maar aan ons over. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat jouw website veel beter vindbaar is. Dat doen wij door het aanmaken van een google business account, wil je daarnaast dat we deze ook voor jou blijven onderhouden? Kies dan voor ons premium pakket.