+31722020128 info@blokker-ict.nl

Werken met Microsoft 365

Vandaag de dag zijn we steeds meer onderweg en willen we graag flexibel kunnen werken. Gelukkig is dit mogelijk met behulp van Microsoft 365 (voorheen Office 365), waarmee je altijd en overal toegang hebt tot je e-mail en bestanden, zolang er maar een internetverbinding is!

 

 

@ Terug Home A Microsoft 365

De mogelijkheden

Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft, zijn binnen Microsoft 365 verschillende oplossingen.

Wil je bijvoorbeeld alleen de e-mail in Microsoft 365 of toch ook je documenten? Voor iedere smaak is wel er een oplossing!

Verschillende licenties

Voor Microsoft 365 zijn er verschillende mogelijkheden bekijk deze verderop de pagina

Flexibel

Groeit jou bedrijf dan groeit Microsoft 365 lekker met je mee! Andersom geld dat ook! Heerlijk flexibel

Werken in de cloud

Met de komst van Windows 365 is het ook mogelijk om volledig in de cloud te gaan werken. Je kan dan overal ter wereld inloggen op jou online werkplek.

Onderhoud

Aangezien je een cloud omgeving huurt betekend dat je niets hoeft te doen aan onderhoud van het systeem! Je neemt tenslotte een dienst af of zoals het technisch heet SaaS (system as a service) wel zo fijn!

Backup

Omdat het nu in de Cloud staat is het wel veilig!
Dat is een vaak gehoorde aanname wat mensen denken. Natuurlijk is het veilig maar Microsoft is alleen verantwoordelijk voor de dienst en niet voor jou gegevens! Super belangrijk dus om een goede back-up te hebben!

s


Ben je opzoek naar een back-up oplossing voor Microsoft 365? 

Het is natuurlijk nogal een stap om over te gaan naar Microsoft 365 daarom hebben wij een aantal vragen neergezet die de meeste van de klanten stelde voordat ze over gingen naar Microsoft 365.

Tim Blokker

BlokkerICT

Wat moet ik zelf doen voordat ik kan overstappen?

Mocht je nog geen klant zijn bij Microsoft 365 dan hoef je eigenlijk niets te doen. Blokker-ICT regelt alles en als er vragen of onduidelijkheden zijn laten wij van ons horen.

Ben ik mijn oude e-mail kwijt als ik overstap?

nee zeker niet! wij zorgen ervoor dat de huidige e-mail overgezet wordt naar de nieuwe omgeving zonder dat de eindgebruiker daar last van heeft.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Klaar om over te stappen?

Neem contact op, of vul het aanvraagformulier in